Според астроложката Мира Кунева, съвпадат на Сатурн и Юпитер в нулевия градус на Водолея на 21.12.2020 г. – в първия ден на зимното слънцестоене, отбеляза края на една епоха. Епоха на земни съвпади, свързани с материалното, прагматичното и откри хоризонта към епоха, обърната към съзнанието, образованието, хуманността. Какви ще бъдат основните акценти през предстоящата 2021 г. вижте във видеото:

Като цяло това, което важи за отделните зодии, до голяма степен ще важи и за хората с такъв асцендент. А за зодиите, за които съвпадат Юпитер-Водолей, има силно положително влияние, носи и силни послания. Но трябва да знаем, че това, което започнем през 2021 г. по време на транзита на Юпитер във Водолей, ще можем да завършим на Сатурнов транзит във Водолей през следващите години по много благоприятен начин.

Зодиите, за които транзитите на Юпитер и Сатурн са неблагоприятни, трябва да се пазят от грешки по време на Юпитер във Водолей, защото негативният им ефект би могъл да се задълбочи и да бъде трудно да ги поправим по време на транзитите на Сатурн през Водолея.

Какво ще се случва в живота на зодиите от Овен до Рак гледайте във видеото:

А ето какво да очакват в живота си зодиите от Лъв до Скорпион:

Зодиите от Стрелец до Риби трябва да очакват:

Източник www.mira-kuneva.com